Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Telefon : (0436) 311 22 06
WEB https://mehmetakifersoy-ortaokulu.meb.k12.tr
Adres : YENİ MAH. 513 SK. MEHMET AKIF ERSOY ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO 1 İÇ KAPI NO 2 BULANIK / MUŞ
VİZYON : Çevresindeki eş değer kurumların en iyisi olan, devletine faydalı, sosyal, demokrasi bilinciyle kendini ifade edebilen bireylerin yetiştiği, kısa ve uzun vadeli hedefleri kurumca paylaşılan ve hedeflerine ulaşmak için bütün olarak hareket eden bir kurum olmaktır.
MİSYON : Milli Eğitim Sistemi’nin misyon ve vizyonunu gerçekleştirmesini sağlayabilen, Cumhuriyet ilkelerine ve kanunlarına bağlı, medeni görevlerini yerine getirebilen, düşünsel ve eylemsel niteliklere sahip, bedenen ve ruhen sağlıklı, yapıcı, birleştirici, bilimsel çalışan, güvenilir bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BULANIK TEOG BİRİNCİSİ

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Saatler : 08:40 - 11:50 ~Öğle ARASI~ 12:50 - 15:10
Isınma : KÖMÜR YAKITLI MERKEZİ KALORİFER SİSTEMİ
Servis : SERVİS İHTİYACI YOKTUR.
Ulaşım : OKULUMUZ BULANIK İLÇE MERKEZİNDE OLDUĞUNDAN İLÇENİN HER YERİNDEN YAYA OLARAK ULAŞIM RAHATLIKLA SAĞLANABİLMEKTEDİR.
Yerleşim Yeri : OKULUMUZ BULANIK İLÇE MERKEZİNDEDİR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : OKULUMUZ BULANIK İLÇE MERKEZİNDEDİR. MUŞ´A 104km, AHLAT´A 64km, TATVAN´A 104km, BİTLİS´E 123km, ERZURUM´A 220km, VAN´A 206km, AĞRI´YA 141km´dir. ÇEVRE İLLERLE ULAŞIM SIKINTISI BULUNMAMAKTADIR.
Kontenjan Bilgileri : 300 ÖĞRENCİYE KADAR
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 0-0
Okulun Sınav Başarı Durumu : OKULUMUZ FEN LİSELERİNE ve ANADOLU LİSELERİNE HER YIL ÖĞRENCİ GÖNDERMEKTEDİR.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : %100
Sportif Etkinlikler : VOLEYBOL ve FUTBOL TURNUVALARI
Bilimsel Etkinlikler : TUBİTAK 4006
Proje Çalışmaları : ATIK PİL TOPLAMA PROJESİ, ATIK KAĞIT TOPLAMA PROJESİ, ATIK PET ŞİŞE TOPLAMA PROJESİ
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : eTwinning, DynED
Diğer Hususlar : OKULUMUZ MEHMET AKİF ERSOY İLKOKULU ( http://mehmetakifersoy-ilkokulu.meb.k12.tr/ ) İLE AYNI BİNAYI AYNI ZAMAN DİLİMİNDE KULLANMAKTADIR.